Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος οι χρόνοι παράδοσης είναι 3-5 ημέρες.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ για όλη την Ελλάδα.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Οι παραγγελίες που γίνονται είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 12:00 μ.μ επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο ή Κυριακή, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας.

 

Επιστροφή ή Αντικατάσταση Προϊόντων / Ακύρωση Παραγγελίας

Παρότι υπάρχει αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες για κάθε προϊόν ξεχωριστά ώστε να μπορείτε να σχηματίσετε μία πλήρη εικόνα του προϊόντος πριν την παραγγελία του, υπάρχει η πιθανότητα κατά την παραλαβή του να διαπιστώσετε ότι δεν επιλέξατε το σωστό μέγεθος ή το σχέδιο που σας ταιριάζει. Στην περίπτωση αυτή σας δίνετε η δυνατότητα να επιστρέψετε δωρεάν το προϊόν σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε είτε με άλλο προϊόν είτε με το ίδιο στο μέγεθος σας ταιριάζει.

Η νέα αποστολή για την αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος 3 ευρώ. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει δωρεάν μόνο την πρώτη επιστροφή κάθε προϊόντος.

Σε περίπτωση που το μέγεθος που επιλέξατε κατά την αλλαγή δεν υπάρχει διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε εντός 7 εργάσιμων ημερών. ΔΕΝ γίνονται αλλαγές σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους, αφού πρώτα μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210 4940976, και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας συμπεριλαμβανομένου του κόστους μεταφορικών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα δεν πρέπει να έχει φορεθεί παρά μόνο για τη δοκιμή του, δεν πρέπει να έχει πλυθεί, σιδερωθεί, ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επιπλέον όλες οι ετικέτες που του προϊόντος θα πρέπει να υπάρχουν πάνω στο προϊόν καθώς και η συσκευασία του να είναι άθικτη όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητη είναι και η επιστροφή της απόδειξης του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι, ο πελάτης φέρει την ευθύνη για την απώλεια, τη φθορά ή την καταστροφή των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους και επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής τόσο του ταχυμεταφορέα όσο και τα τραπεζικά έξοδα.

Υπαναχώρηση

Ο πελάτης (καταναλωτής κατά τη διατύπωση του σχετικού νόμου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος/υπηρεσίας εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας στον εκάστοτε προμηθευτή της wearstardust.gr το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Ακολούθως, η wearstardust.gr, αφού επιβεβαιώσει την κατάσταση του προϊόντος θα επιστρέψει στον πελάτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση.