Συχνές ερωτήσεις

1) Ποιο είναι το τηλέφωνο επικοινωνίας;

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ερώτηση ή θέλετε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία μπορείτε να καλείτε στο 210 4940976 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

 

2) Ποια είναι η διαδικασία αλλαγής ρούχου;

Η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής:

Μας καλείται τηλεφωνικά στο 210 4940976 να μας ενημερώσετε για την πρόθεση αλλαγής, στη συνέχεια επιστρέφετε δωρεάν το προϊόν, συμπεριλαμβάνοντας την απόδειξη που θα βρείτε στον φάκελο του δέματος, στην διεύθυνση μας εντός δέκα ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν με την εταιρεία courier που παραλάβατε και συγκεκριμένα με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ λόγω συνεργασίας. Μόλις παραλάβουμε ελέγχουμε το προϊόν και εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση στέλνουμε το νέο ρούχο μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής. Το κόστος της νέας αποστολής είναι 3 ευρώ και ορίζεται ανεξάρτητα από το ποσό της αρχικής παραγγελίας.

 

3) Τρόποι πληρωμής

-Αντικαταβολή με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας με κόστος 2 ευρώ.

-Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

-Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας

ΙΒΑΝ:

Δικαιούχος Λογαριασμού:

Αιτιολογία κατάθεσης: Ονοματεπώνυμο και αριθμός παραγγελίας

*Οι πελάτες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την κατάθεση εντός 2 (δύο) ημερών και να μας ενημερώνουν τηλεφωνικά για την κατάθεση διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρώνεται. Επιπλέον τυχόν τραπεζικά έξοδα καθώς και οι τραπεζικές προμήθειες επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

 

4) Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση που γίνει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία ξεκινάει από την ημέρα που φαίνονται τα χρήματα στον λογαριασμό μας. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδος, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ανέλθει σε  3-5 ημέρες ανάλογα τον προορισμό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας με το tracking number που θα σας δώσουμε.

 

5) Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 3€ για όλη την Ελλάδα.